Rabo ClubSupport: stem op Drachtster Boys (en andere clubs)!

Vanaf vrijdag 27 september kunnen leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete club. Rabobank Drachten Noord Oost Friesland stelt dit jaar 150.000 euro beschikbaar om een deel van de winst in lokale clubs en verenigen te investeren.

 

Elk lid krijgt vijf stemmen. Twee stemmen mogen op dezelfde club worden uitgebracht, blijven er drie over. Wij kunnen als club jouw stem natuurlijk goed gebruiken, maar we hebben voor die drie andere stemmen ook een stemadvies!

 

Stem 1 en 2: Drachtster Boys

Een lang gekoesterde wens, in het kader van duurzaamheid, zijn zonnepanelen op het dak van onze kantine en kleedkamers. Met subsidie(s) alleen kom je er niet. Het bedrag van de Rabo ClubSupport zou een prachtige bijdrage zijn aan ons doel ons sportpark te verduurzamen. Dus we ontvangen graag je stemmen!

 

Stem 3: Sportstichting DolFijn

Sportstichting Dol Fijn organiseert sinds 1979 sportactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Smallingerland en omliggende gemeenten. DolFijn is de laatste jaren een graag geziene gast bij onze club, wanneer de sporters meegaan in de line-up bij ons eerste als Team van de Week. 

In het kader van het 40-jarig jubileum willen Dol Fijn graag een sport & speldag organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking.

DolFijn

 

Stem 4: KV Drachten

KV DrachtenKV Drachten is een van de grootste korfbalverenigingen van het noorden. Wij zijn als voetbalvereniging er echter kind aan huis: veel wedstrijden van onze zaalafdeling worden in de Snij Noord Hal, de thuishaven van KV Drachten, afgewerkt. Daaruit is een plezierige samenwerking ontstaan. 

In 2020 gaat KV Drachten met de jeugd naar Hongarije. Daar gaan ze samen met de jeugd uit Hongarije trainen, spelen en de sport promoten. Maar ook elkaars cultuur leren kennen, vriendschappen sluiten en plezier staat nadrukkelijk op de agenda.

 

 Stem 5: Stichting Voedselbank Smallingerland

Er is meer dan sport alleen. Veel mensen hebben het door omstandigheden moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Doel van de Voedselbank is: het inzamelen van kosteloos ter beschikking gestelde levensmiddelen en goederen en deze eveneens kosteloos uit te delen aan personen die onvoldoende middelen hebben om in het levensonderhoud te voorzien.

De Voedselbank wil graag een nieuwe, duurzame vrieskist en kan daarvoor de steun goed gebruiken.

 Voedselbank Smallingerland

 

Lid van de Rabobank? Dat betekent dat je mag stemmen, en we hopen dat je dat wilt doen volgens bovenstaand voorstel. Dank je wel alvast!

RABO ClubSupport Wordmap Holland 1080x1080 02

Twitter