Gert Jan Miedema plotseling overleden

Donderdag 7 november kreeg het bestuur het vreselijke bericht dat Gert Jan Miedema is overleden. Een sportieve man, in de bloei van zijn leven: we zijn geschokt en aangeslagen. Gert Jan was een zeer gewaardeerd lid van onze vereniging. Actief als voetballer van het 35+ team, maar ook als ouder, trainer en leider van de teams van zijn zoons, Merijn, Jesper en Leon. Gert Jan was een toegankelijke, sociale, betrokken man. Zijn overlijden is voor iedereen die hem kende een groot verlies.

Donderdagavond zijn ouders en spelers van de teams van Merijn, Jesper en Leon bij elkaar gekomen. Dat waren emotionele bijeenkomsten, maar het is goed om het verdriet met elkaar te delen. Komende zaterdag zal onze vlag halfstok hangen en zal er geen muziek worden gedraaid in de kantine. De wedstrijden van de teams van Merijn, Jesper en Leon zijn uitgesteld.

 

Gert Jan MiedemaA.s. zaterdag zal er een condoleanceregister in de kantine liggen. U kunt daar een persoonlijke boodschap in schrijven. Aan alle teams zal gevraagd worden om voorafgaand aan de wedstrijd een minuut stilte in acht te nemen. Het eerste en JO17-3 zullen met rouwbanden spelen.

 

We wensen de familie heel veel sterkte toe.

 

Bestuur vv Drachtster Boys

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors