Opbrengst voetbalquiz geïnvesteerd!

Op 26 mei jongstleden hebben we een uitdagende, maar vooral beregezellige eerste editie van de Drachtster Boys Voetbalquiz beleefd. Als echte sportfanaten gaat het echter niet alleen om de gezelligheid maar is ook het resultaat van belang! Bij aanvang van deze avond hebben we daarom een belofte gedaan: De volledige opbrengst van deze avond zou worden geïnvesteerd in een leuke toevoeging voor de kantine.

 

We zijn inmiddels een paar maanden verder en kunnen verheugd melden dat de volledige opbrengst inmiddels is geïnvesteerd!

 

Allereerst hebben we een tafeltennistafel aangeschaft. Oude tijdens doen hiermee herleven in ons clubhuis! Daarnaast hebben we de handjes uit de mouwen gestoken en is een mooie, nieuwe dartsmuur geplaatst. Er hangen nu 3 borden aan de muur, dus je bent van harte uitgenodigd om een pijltje te komen gooien! Dartspijlen en tafeltennisbatjes zijn verkrijgbaar achter de bar.

 

Bij deze nogmaals dank voor jullie deelname! We kijken uit naar een nieuwe editie in 2019 met nieuwe ronden, nieuwe vragen en nieuwe prijzen! Zet zaterdag 1 juni maar vast in je agenda… ;-)

0903 darten0903 tafeltennis

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors