Geslaagde Familiedag 2018

Het weer was prima, de sfeer ook, en op een paar onfortuinlijke spelers na verliep de dag zonder incidenten: de Familiedag op zaterdag 16 juni was een succes! Jong en oud en hebben zich prima vermaakt.

 

Tussendoor vielen er ook nog eens successen te vieren bij het tweede en bij de jeugd. Het tweede won de nacompetitie en stelde daardoor handhaving veilig, JO17-1 promoveerde dankzij een zenuwslopende penaltyreeks in Oldenzaal die via Twitter ook in Drachten werd gevolgd.

Er hebben ongelofelijk veel mensen hard gewerkt om deze Familiedag tot een succes te maken. Iedereen heel erg bedankt! Vond je het net zo'n feest als wij en wil je in de toekomst ook dit jaarlijkse hoogtepunt mogelijk maken, schroom dan niet om je aan te melden als vrijwilliger.

De fotograaf van dienst was 's ochtends scheidsrechter, dus daar ontbreken foto's. Die zijn zeer welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ! Klik hieronder op de foto's om naar de albums van de middag en de avond te gaan.

 

Familiedag 2018: middag en avond Familiedag 2018: 5x5

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors