Nieuws

Algemene ledenvergadering 26 juni

Op woensdag 26 juni a.s. vindt om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering van vv Drachtster Boys plaats, in de kantine. Elk lid dan wel wettelijk vertegenwoordiger is van harte welkom! Hieronder vind je de agenda.

Lees meer...

Familiedag 2019: indelingen middagprogramma

Aanstaande zaterdag 15 juni wordt het jaarlijkse 5x5 Familiedagtoernooi gespeeld. We spelen dit jaar met 24 teams. Hieronder de informatie, de poule-indelingen/speelschema's en de spelregels.
We spelen dit jaar weer op het B-veld en beginnen om 13.30 uur. We willen iedereen vragen om 13.00 uur aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen.

Lees meer...

Familiedag 2019: indelingen ochtendprogramma

Komende zaterdag, 15 juni, is het weer tijd voor de jaarlijkse Familiedag. In de ochtend spelen we het jeugd familiedag toernooi. De opening van het toernooi is om 9.30 uur op het plein voor de kantine. We willen iedereen vragen om tussen 9.20 uur en 9.30 uur aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen.

Lees meer...

Indelingen jeugdteams 2019-2020

De teamindelingen voor het seizoen 2019-2020 zijn bekend. Via deze weg wordt de voorlopige indeling voor alle jeugdteams van Drachtster Boys bekend gemaakt.

Lees meer...

Voorbereiding teamindeling jeugd 2019/2020

Op dit moment is de jeugdtak van vv Drachtster Boys bezig met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. Volgens de planning worden deze op 7 juni bekendgemaakt.

Lees meer...

Stichting Dol fijn opnieuw Team van de Week

Het is al een traditie geworden: het jaarlijkse bezoek van de G-voetballers van sportstichting Dol Fijn aan de Drachtster Boys. Vandaag was het weer zover. En net als in de afgelopen jaren was het weer een geweldige middag.

Lees meer...

Roelof van der Wal overleden

Deze week ontvingen we het droevige bericht dat Roelof van der Wal is overleden. Roelof is 83 jaar geworden. Hij is meer dan 50 jaar lid van onze vereniging geweest. Hij is onder andere speler geweest, maar heeft ook jaren als vrijwilliger bij onze vereniging werkzaamheden gedaan.

Lees meer...

Steun Drachtster Boys met je seizoenskaart voor SC Heerenveen!

Steun Drachtster Boys met het kopen van een seizoenskaart voor SC Heerenveen! Heb jij een seizoenkaart van sc Heerenveen? Of ken je iemand anders met een seizoenkaart? Doe dan mee aan de Seizoenkaartactie!

Lees meer...

Jonger Oranje Dag dankzij inzet vrijwilligers weer succes

Al jaren is Drachtster Boys gastheer van de 'Jonger Oranje Talentendag', in samenwerking met SC Heerenveen. Dit jaar op 30 april.

Lees meer...

Met Drachtster Boys naar SC Heerenveen-NAC!

Op zondag 12 mei speelt sc Heerenveen thuis tegen NAC Breda (om 14:30 uur). NAC Breda hangt aan de nagels boven de afgrond in de strijd om degradatie en sc Heerenveen zal met een goed gevoel de competitie willen afsluiten.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Niieuws feed

feed-image Feed Entries

Twitter

Onze sponsors