Nieuws

Zaalvrouwen Drachtster Boys/HR Piping verlengen contract met Symen Abe Hoekstra

Woensdagavond 6 februari heeft Symen Abe Hoekstra, in aanwezigheid van voorzitter Gijs Lokhorst, zijn contract verlengd met één seizoen. Hierdoor is hij ook in het seizoen 2019-2020 trainer/coach van Drachtster Boys/HR Piping VR1.

Lees meer...

Voetbalschool Noord start met voorjaarstrainingen

Voetbalschool Noord gaat weer van start. In maart beginnen de trainingen voor spelers en keepers van 9 tot 16 jaar.

Lees meer...

Met Drachtster Boys naar sc Heerenveen – PSV

Op zaterdag 16 februari speelt sc Heerenveen tegen PSV (19:45). PSV is de kampioen van vorig seizoen en staat nu weer bovenaan in de Eredivisie. Dat belooft dus een mooie wedstrijd te worden! Wil jij hierbij zijn? Dat kan!

Lees meer...

Trainingen natuurgras deze week afgelast

In verband met de weerstomstandigheden zijn deze week alle trainingen op natuurgras afgelast. Voorlopig gaan de trainingen op kunstgras door, zolang de weersomstandigheden dat toelaten. Er wordt namelijk ook sneeuw verwacht.

De winnaar van de hoofdprijs van de bonnenboekjes is bekend!!!

De winnaar van de hoofdprijs van de bonnenboekjes is bekend. De winnaar, we moeten zeggen de winnares is: FEMKE ABELS!

Lees meer...

Sportblessurespreekuur vanaf vandaag (14 januari) weer van start

Vanaf vanavond (14 januari) kunnen voetballers van Drachtster Boys weer terecht op het Sportblessurespreekuur. Het Sportblessurespreekuur is gratis voor alle spelende leden van Drachtster Boys en vindt elke maandagavond van 19.00 – 21.00 uur plaats in de verzorgingsruimte van Drachtster Boys.

Lees meer...

De uitslag van de trekking van de bonnenboekjes is bekend!!

De uitslag van de trekking van de bonnenboekjes is bekend!!! De trekking van de winnnende nummers is inmiddels geweest. Mocht u het nog niet weten u kunt het lotnummer van uw bonnenboekje vinden op de voorkant en dan rechtsonder.

Lees meer...

Foto's onderlinge kersttoernooien 2018-2019

De kersttoernooien zijn weer achter de rug. Bijna tweehonderd jeugdleden hebben, dankzij vele vrijwilligers, heerlijk kunnen voetballen in de Snij Noord Hal. We kijken uit naar de vijftigste editie van deze traditie!

Lees meer...

Onderlinge kersttoernooien van start

Het zijn weer hoogtijdagen voor het zaalvoetbal bij Drachtster Boys deze weken. Het KNVB Kerstzaaltoernooi, de Smallingerland Cup met deelname van meerdere, vooral seniorenteams van Drachtster Boys en natuurlijk: de eigen jeugdtoernooien in de Snij Noord Hal.

Lees meer...

STEUN JE CLUB EN KOOP DIE OLIEBOLLEN

De Kerstdagen liggen weer achter ons. Hopelijk hebben jullie hele fijne en gezellige dagen gehad. Nog een paar dagen en dan is het al weer Oudjaarsdag. En wat is deze dag zonder oliebollen?

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Niieuws feed

feed-image Feed Entries

Twitter

Onze sponsors