Nieuws

In memoriam: Roel Gjaltema (1940-2019)

Dinsdagavond, gebogen over mijn vergaderstukken gaat rond 21.00 uur mijn mobiele telefoon. Naaste familie meldt me het overlijden van Roelof Gjaltema, erelid van onze club. We kennen hem binnen de vereniging als Roel. Een moment van schrik overvalt me, ik toon mijn medeleven en maak afspraken over hoe nu verder.

Lees meer...

Erelid Roel Gjaltema overleden

Dinsdagavond 8 oktober jl heeft ons het verdrietige nieuws bereikt dat ons erelid Roel Gjaltema op maandag 7 oktober in de leeftijd van 78 jaar is overleden. In Roel verliezen we een grote Drachtster Boys persoonlijkheid die bij vele generaties binnen onze club bekend is.

Lees meer...

Kennismakingstrainingen Voetbalschool Noord en Etienne Stomp Academy

Al jaren zijn ze een vaste gast op onze velden: Voetbalschool Noord en de Etienne Stomp Academy, voor  voetballers en keepers. Wil je eens kennismaking? Houd dan vrijdag 25 oktober vrij! 

Lees meer...

Rabo ClubSupport: stem op Drachtster Boys (en andere clubs)!

Vanaf vrijdag 27 september kunnen leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete club. Rabobank Drachten Noord Oost Friesland stelt dit jaar 150.000 euro beschikbaar om een deel van de winst in lokale clubs en verenigen te investeren.

Lees meer...

Met Drachtster Boys naar sc Heerenveen - PEC Zwolle!

Het nieuwe seizoen is inmiddels begonnen, de bal rolt weer op de velden van Drachtster Boys. Om dat te vieren hebben we een mooi voetbaluitje voor onze spelers, vrijwilligers en supporters. Ben jij erbij?

Lees meer...

Sportblessurespreekuur vanaf maandag 2 september weer van start

Vanaf maandag 2 september kunnen voetballers van Drachtster Boys met een sportblessure op maandagavond weer terecht op het Sportblessurespreekuur. Dit blessurespreekuur wordt uitgevoerd door sportfysiotherapeut Oedo Mulder van Fitaal.

Lees meer...

Column: wat kan ik voor de club betekenen?

Laten we duidelijk zijn: een voetbalclub is geen sportschool. Als je verzekerd wilt zijn van goede trainers voor álle (jeugd)teams bij een club als Drachtster Boys, zou de contributie minstens verdubbeld moeten worden, zodat wij alle trainers kunnen betalen. Waar je bij een sportschool door het betalen van een flink bedrag per maand verzekerd bent van deskundige begeleiding, moeten we het bij een voetbalclub doen met vrijwilligers.

Lees meer...

Bereikbaarheid hoofd Opleidingen Bovenbouw

In het komende seizoen gaat het Hoofd Opleidingen Bovenbouw, Uilke Damstra, zijn werkzaamheden concentreren op de dinsdagavond en op de woensdagavond en op de zaterdag. Afspraken voor vergaderingen, overleg, bijwonen van trainingen en wedstrijden etc. worden dus voor deze doordeweekse avonden en de zaterdag gemaakt.

Lees meer...

Trainingsschema 2019-2020 [UPDATE: 24-08-2019]

Na enig puzzelwerk is er weer, een versie van trainingsschema 2019-2020 gereed. Wanneer je vragen of wensen hebt, geef deze dan door via deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Probeer dan zo duidelijk mogelijk je wens aan te geven en geef ook aan hoe dit naar jou mening in het schema zou kunnen passen.

Lees meer...

De teamindelingen (onderbouw) voor het seizoen 2019-2020 zijn aangepast

Mede door de diverse mutaties in de zomerperiode zijn wij genoodzaakt geweest om bepaalde teams te herindelen. Wij hopen hiervoor op uw begrip. Sommige zaken hebben wij niet in de hand en deze zaken hebben gezorgd dat binnen enkele categorieën teams volledig uit balans waren.
Zo hebben we bij JO11 zelfs een team moeten opheffen.

Enkele spelers zitten hierdoor niet meer in het team van hun voorkeur. Dat vinden we heel vervelend maar de technische commissie heeft als doelstelling om spelers zoveel mogelijk op het voor hun geschikte niveau in te delen en er voor te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk aan spelen toekomen.

We begrijpen dat sommige spelers (en hun ouders) teleurgesteld zullen zijn maar vragen desondanks om jullie begrip.

 

Kader

Ook zijn wij nog op zoek naar trainers voor de teams waarbij dit niet ingevuld is. Spontane aanmeldingen kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">.

 

Teamindeling_Onderbouw_2019-2020.pdf

webshop-drachtsterboys

Niieuws feed

feed-image Feed Entries

Twitter

Onze sponsors