Algemeen

Geslaagde Familiedag 2018

Het weer was prima, de sfeer ook, en op een paar onfortuinlijke spelers na verliep de dag zonder incidenten: de Familiedag op zaterdag 16 juni was een succes! Jong en oud en hebben zich prima vermaakt.

Lees meer...

Familiedag 2018: indelingen middagprogramma

Na de jeugd is zaterdag aanstaande de iets oudere jeugd aan de beurt, tijdens het inmiddels traditionele 5x5-toernooi. Ook nu geldt: gelieve vooraf álle documenten door te nemen, zodat er geen onduidelijkheden hoeven te bestaan.

Lees meer...

Familiedag 2018: indelingen ochtendprogramma

Komende zaterdag barst de Familiedag 2018 los met het ochtendprogramma: een toernooi voor de jongste jeugd. Opnieuw heeft de voorbereidingscommissie er keihard aan gewerkt om onze jeugd een leuke dag te bezorgen.

Lees meer...

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 27 juni

Een van de laatste activiteiten dit seizoen zal de Algemene Ledenvergadering zijn. U bent van harte uitgenodigd! Hieronder vindt u de agenda, voor de volledigheid ook nog in pdf.

Lees meer...

Privacyverklaring van VV Drachtster Boys

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG nieuwe Europese privacywetgeving). In onderstaand document staat de privacyverklaring van VV Drachtster Boys. Dit document is ook te vinden via het menu Algemeen --> Documentatie.

Lees meer...

Indelingen jeugdteams 2018-2019

De teamindelingen voor het seizoen 2018-2019 zijn bekend. Via deze weg wordt de voorlopige indeling voor alle jeugdteams van Drachtster Boys bekend gemaakt.

Lees meer...

Geslaagde eerste editie Voetbalquiz

Afgelopen zaterdagavond vond de eerste editie van de Drachtster Boys Voetbalquiz plaats in de kantine. Met bijna 60 deelnemers werd het een bijzonder gezellige avond!

Lees meer...

Vacature Assistent trainer A-selectie

VV Drachtster Boys is voor het seizoen 2018-2019 op zoek naar een Assistent trainer voor de A-selectie. De A-selectie speelt op dit moment in de 1ste  klasse van het zaterdagvoetbal district Noord van de KNVB. Voetvalvereniging Drachtster Boys is een vereniging met een herkenbare missie en visie en daaraan gekoppelde doelstellingen. Uitgangspunt daarbinnen is dat jonge talentvolle spelers het perspectief moeten hebben om bij gebleken talent een reële kans te hebben zich in de eerste selectie te spelen. Het opleiden van eigen spelers met het doel het eerste elftal te halen is één van onze hoofddoelstellingen.

Lees meer...

Valencia CF jeugdtrainers komen naar Drachtster Boys in Drachten voor een training 3-daagse!

Deze zomervakantie beleeft de jeugd van Drachten en omgeving de voetbalweek van hun leven. De Spaanse topclub Valencia CF stuurt trainers van de jeugdopleiding naar Drachtster Boys.

Lees meer...

Voetbalquiz 2018

“Waar kenners zich van de betweters onderscheiden!" Onze mooie vereniging bestaat dit jaar 70 jaar! Een mooi moment voor een nieuw initiatief: De Drachtster Boys Voetbalquiz!

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Overig Programma:

 

mijnclubknvbwidget

Twitter

Onze sponsors