Algemeen

Samen winnen we meer: sponsorloop

Het is je vast niet ontgaan: op woensdag 1 mei organiseert Drachtster Boys een Sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion, in samenwerking met sc Heerenveen. Zonder sponsors natuurlijk geen SPONSOR-loop. Daarom zijn onze deelnemers op zoek naar sponsors. Alle steun is welkom!

Lees meer...

VRIJDAG 19 APRIL EN MAANDAG 22 APRIL IS HET SPORTPARK GESLOTEN

VRIJDAG 19 APRIL EN MAANDAG 22 APRIL IS HET SPORTPARK GESLOTEN!

 

Komende vrijdag 19 april is het goede vrijdag en dan is het sportpark gesloten.

Maandag 22 april is het sportpark eveneens gesloten vanwege paasmaandag ( tweede paasdag).

Zaterdag zijn er wel gewoon competitiewedstrijden en is het sportpark open.

Sponsorloop Drachtster Boys

Op woensdag 1 mei organiseert Drachtster Boys een grote Sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion. Deze actie wordt georganiseerd in samenwerking met sc Heerenveen, Sportief Partner van Drachtster Boys. Vorige week hebben alle jeugdspelers (t/m 13 jaar) hiervoor een speciale uitnodiging ontvangen van een aantal bekende spelers van sc Heerenveen. Inmiddels is iedereen dan ook al druk aan het warmlopen!

Lees meer...

Jonger Oranje Talentendag met SC Heerenveen bij Drachtster Boys

Op dinsdag 30 april 2019, in de meivakantie, vindt de Jonger Oranje Talentendag met SC Heerenveen plaats bij voetbalvereniging Drachtster Boys in Drachten. Je beleeft als deelnemer een fantastische voetbaldag, waarbij je heel veel wedstrijdjes speelt en ook nog eens kans maakt om gescout te worden door de Friese eredivisieclub.

Lees meer...

Uitnodiging EXTRA Algemene ledenvergadering VV Drachtster Boys

Het bestuur van vv Drachtster Boys nodigt alle leden of hun wettelijke vertegenwoordigers uit voor een extra Algemene Ledenvergadering, conform de afspraken daarover in de reguliere vergadering in december 2018. 

Lees meer...

AZC-bewoners helpen Drachtster Boys bij schoolvoetbal

Op woensdag 27 maart organiseert Sportbedrijf Drachten het schoolvoetbaltoernooi voor leerlingen uit het basisonderwijs (groepen 7 en 8). Tijdens deze middag wordt op het voetbalcomplex van v.v. Drachtster Boys een voetbaltoernooi gespeeld voor jongens én meisjes.

Lees meer...

Kom voetballen bij de trainingsgroep Drachtster Boys!

Vind je het leuk door de week een potje te voetballen, maar heb je geen zin in allerlei andere verplichtingen? Kom dan voetballen bij onze trainingsgroep. Hier vind je een groep enthousiaste voetballiefhebbers (vanaf ongeveer 35+) die plezier beleven aan een sportief potje voetbal.

Lees meer...

Speciale uitnodiging voor jeugdspelers Drachtster Boys (onderbouw)

Vandaag kwam er een speciale uitnodiging binnen uit Heerenveen, voor de jeugdspelers van Drachtster Boys! (t/m 13 jaar) Je kunt deze hieronder bekijken:

Lees meer...

Drachtster Boys: the first Hattrick Heroes

Elke voetbalvereniging is gebouwd op een historie van succes, trots én plezier. Enthousiaste vrijwilligers en talentvolle leden zetten zich elke dag in voor een vereniging die samen met elkaar wint, óverwint en verbindt. Drachtster Boys is, sinds 29 maart 1948, hierin een voorbeeld.

Lees meer...

Even voorstellen… De subsponsors van Drachtster Boys JO19-1

Niet alleen op de ranglijst staat JO19-1 er goed op, maar ook voor wat betreft de kleding hebben zij niet te klagen. Dit is, naast de gesponsorde wedstrijdkleding van Dijkstra Draisma mede mogelijk gemaakt door de sponsoren WSB en Klooster Financieel Advies. Wij stellen hen graag aan jullie voor.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Overig Programma:

 

sportlink

Twitter

Onze sponsors