Algemeen

In memoriam: Roel Gjaltema (1940-2019)

Dinsdagavond, gebogen over mijn vergaderstukken gaat rond 21.00 uur mijn mobiele telefoon. Naaste familie meldt me het overlijden van Roelof Gjaltema, erelid van onze club. We kennen hem binnen de vereniging als Roel. Een moment van schrik overvalt me, ik toon mijn medeleven en maak afspraken over hoe nu verder.

Lees meer...

Erelid Roel Gjaltema overleden

Dinsdagavond 8 oktober jl heeft ons het verdrietige nieuws bereikt dat ons erelid Roel Gjaltema op maandag 7 oktober in de leeftijd van 78 jaar is overleden. In Roel verliezen we een grote Drachtster Boys persoonlijkheid die bij vele generaties binnen onze club bekend is.

Lees meer...

Trainer Passend voetbal gezocht

Drachtster Boys is samen met Sportbedrijf Drachten de pilot 'Passend voetbal' gestart. Voor deze bijzondere doelgroep zoeken we een trainer.

Lees meer...

Kennismakingstrainingen Voetbalschool Noord en Etienne Stomp Academy

Al jaren zijn ze een vaste gast op onze velden: Voetbalschool Noord en de Etienne Stomp Academy, voor  voetballers en keepers. Wil je eens kennismaking? Houd dan vrijdag 25 oktober vrij! 

Lees meer...

Rabo ClubSupport: stem op Drachtster Boys (en andere clubs)!

Vanaf vrijdag 27 september kunnen leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete club. Rabobank Drachten Noord Oost Friesland stelt dit jaar 150.000 euro beschikbaar om een deel van de winst in lokale clubs en verenigen te investeren.

Lees meer...

Met Drachtster Boys naar sc Heerenveen - PEC Zwolle!

Het nieuwe seizoen is inmiddels begonnen, de bal rolt weer op de velden van Drachtster Boys. Om dat te vieren hebben we een mooi voetbaluitje voor onze spelers, vrijwilligers en supporters. Ben jij erbij?

Lees meer...

Vacature: Technisch Jeugd Coördinator (TJC)

Wij zoeken iemand die affiniteit met jeugd en voetbal heeft en als doel heeft om jeugdspelers/jeugdspeelsters te ontwikkelen en plezier te laten beleven aan het voetbal.

Lees meer...

Vacature: Hoofd Opleidingen Onderbouw (HJO)

Voor het seizoen 2019-2020 is VV Drachtster Boys op zoek naar een enthousiaste Hoofd Jeugdopleiding (HJO) Onderbouw.

Lees meer...

Sportblessurespreekuur vanaf maandag 2 september weer van start

Vanaf maandag 2 september kunnen voetballers van Drachtster Boys met een sportblessure op maandagavond weer terecht op het Sportblessurespreekuur. Dit blessurespreekuur wordt uitgevoerd door sportfysiotherapeut Oedo Mulder van Fitaal.

Lees meer...

Column: wat kan ik voor de club betekenen?

Laten we duidelijk zijn: een voetbalclub is geen sportschool. Als je verzekerd wilt zijn van goede trainers voor álle (jeugd)teams bij een club als Drachtster Boys, zou de contributie minstens verdubbeld moeten worden, zodat wij alle trainers kunnen betalen. Waar je bij een sportschool door het betalen van een flink bedrag per maand verzekerd bent van deskundige begeleiding, moeten we het bij een voetbalclub doen met vrijwilligers.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Volledig WEdstrijdProgramma:

 

sportlink

Twitter

Onze sponsors